Træningstider/oplysninger

Tennisafdelingen ønsker, at der skal være aktiviteter for alle aldersgrupper.

Børn og ungdomsspillere træner fra kl. 16 hver onsdag, evt. mulighed for at rykke træningstiden til andre dage.  

For alle børn er der træning og instruktion. Her vil der være mulighed for, at deltage i stævner i de omliggende klubber i den nye Viborg kommune.Der vil være 6 lektioner med grundslag før sommerferien og desuden spil på banerne.

Motionister og nybegyndere tilbydes også instruktion mandag kl. 19.

 

Pay and Play

For 25. kr. pr. person kan man spille ca. 1 1/2 time - obs. på at I ikke skrider ind i øvrige træningstider - se fast aktivitetsoversigt ved anlægget. (vi arbejder på at få en her på siden også!)

Familietennis

Nu kan hele familien spille tennis, til en favorabel opstartspris på kun 500 kr. for hele familien. benyt Jer af træningstiderne, spil når i har lyst - tag afsted når det passer ind I jeres hverdag - kort sagt, total winwin situation. Fast træningstid for familier er søndag kl. 10, hvor Peter og Mogens kan give kyndig instruktion, hvis man ønsker det!

Faste aktiviteter

Igennem sæsonen foregår der en del sociale aktiviteter. bl.a. doubleaften, som er om mandagen fra kl. 19-21. Årligt afvikler vi det lokale klubmesterskab og forsøger at igangsætte nye aktiviteter med jævne mellemrum, bl.a. tennis på tværs af klubber m.m. Når vi arrangerer noget vil det fremgå af vores hjemmeside, og opslag ved anlægget - specielle arrangementer vil fremgå af den fælles kalender. I "netcafeen" (vores klubhus) er det muligt at nyde sig en forfriskning.

For at få adgang til caféen/klubhuset, erhverver man sig en nøgle ved at henvende sig ved sekretær, Karl Ravnholt mobil´nr. 40446267 mail: fam.ravnholt@mail.dk  20 kr. i depositum.  

Trænere

Alle børn : Karl Ravnholt

U17: Mogens Henriksen
Senior: Mogens Henriksen