Løberuter

Løberuter til træning Tirsdag & Søndag


Rute 1. 10,56 km.

Solbakken til skolen - Forbi Bente - Daugbjerg kalkgrubber - Til højre af Dybdalsvej - Lånumvej - Til højre af Kalkværksvej - Til hallen.

Rute 2. 6 km.

Bryrupvej - Forbi smeden til kalkværksvej - Forbi Mønsted kalkgrubber - Til højre af Tørvevej - Til venstre forbi rideskolen - Til hallen.


Rute 3. 13 km.

Bredgade - Hvidevej - Til højre af Søvsøvej - Til højre af Sejbækvej - Dybdalsvej - Til Daugbjerg kalkgrubber ud til kalkværksvej - Til hallen.


Rute 4. 6 km.

Bryrupvej - Til højre oven for bakken til Mønstedskovvej - Til hallen. 


Rute 5. 10 km.

Bredgade - Til venstre af Østermarksvej - Til højre ved Ib Nauntoft ud forbi Gitte og Gert - Forbi Ole og Annette til skolen - Forbi Bente til kalkværksvej - til hallen.


Rute 6. 7 km.

Mønstedskovvej - Til venstre ved 19 a - Op forbi smeden til Kalkværksvej - Forbi Mønsted kalkgrubber - Til højre igennem skoven forbi Bente - Tørvevej til skolen - Sportsvej - Til hallen.


Rute 7. 11,24 km.

Bredgade - Til venstre af Østermarksvej - Til militærarealet - Movsø til Viborgvej - Til højre mod Viborg - Til venstre igennem skoven mod Sparkær - Til Mønstedskovvej - Til hallen.


Rute 8. 7 km.

Sportsvej - Solbakken til skolen - Forbi Bente til Daugbjerg kalkgrubber - Tilbage til Kalkværksvej - Til hallen.


Rute 9. 15 km.

Bryrupvej - Op forbi smeden til højre af Toftumvej - Til højre oven for bakken med grusvej til bryrupvej - Over Skovevej til Fusager - Til højre til Viborgvej - Til højre op til lærkegården - Bag om arla - Til hallen.

Der er mulighed for afkortelse af ruten til 7 km.


Rute 10. 7 km.

Bredgade - Til venstre af Østermarksvej - Forbi Michael Toft - over Viborgvej bag om arla - Til hallen


Rute 11. 11 km.

Bredgade - Til venstre forbi brugsen - Til højre forbi Peter - Forbi arla ud til Børge og Dora - Til højre af Østermarksvej - Til venstre af Hvidevej - Forbi Ole og Annette til skolen - Tørvevej til Kalkværksvej - Til hallen.


Rute 12. 16 km.

Sportsvej - Solbakken til skolen - Forbi Ole og Annette til Hvidevej - Til højre af Hvidevej - Til højre af Søvsøvej - Til venstre af Nygårdsmark - Til højre af Søgårdsvej - Til venstre af Søvsøvej - Til højre af Sejbækvej - Dybdalsvej til Daugbjeg kalkgrubber - Gennem skoven til Kalkværksvej - Til hallen.

Der er mulighed for afkortelse af ruten til 8 km.

Rute 13. 7 km.

Bredgade - Hvidevej - Forbi Ole og Annette til skolen - Tørvevej til Kalkværksvej - Til hallen.


Rute 14. 17 km.

Bryrupvej - Op forbi smeden til Kalkværksvej - Forbi Mønsted kalkgrubber - Til højre gennem skoven forbi Bente - Til højre af Tørvevej til skolen - Forbi Ole og Annette til Hvidevej - Forbi Gitte og Gert til Østermarksvej - Til højre over til militærarealet til Holstebrovej - Til højre mod Viborg - Til venstre gennem skoven mod Sparkær - Til Mønstedskovvej - Til hallen.

Der er mulighed for afkortelse af ruten til 6 km.

Rute 15. 13 km.

Sportsvej - Solbakken til skolen - Forbi Bente til Daugbjerg kalkgrubber - Til venstre af Dybdalsvej gennem Daugbjerg - Til venstre af Søvsøvej - Til venstre af grusvej forbi Søvsøgård til Hvidevej - Til hallen.

Der er mulighed for afkortelse af ruten til 7 km.


Rute 16. 8 km.

Mønstedskovvej - Til højre ved enden af skoven mod Fusager - Til højre ved Fusager - Til højre neden for bakken - Til højre ved T kryds i skoven - Til venstre ca 200 m til Mønstedskovvej - Til hallen.

(4 gange højre 1 gange venstre)


Rute 17. 15 km.

Bredgade - Til venstre af Østermarksvej - Til højre ved militærareal - Til højre efter broen ud til Vedhoved - Til højre af Hvidevej - Bredgade - Til højre bag om brugsen til Mønstedskovvej - Til højre mod Sparkær - Til venstre ved 19 a til Bryrupvej - Til hallen.

Der er mulighed for afkortelse af ruten til 7 km.

Rute 18. 8,7 km.

Kalkværksvej - Til højre af Toftumvej - Til højre oven for bakken med grusvej til Bryrupvej - Til hallen.


Rute 19. 8 km.

Bryrupvej - Til højre af Lundgårdsvej - Til højre af Mønstedskovvej - Til hallen.


Rute 20. 17 km.

Hvidevej – Til højre i svinget af grusvejen – Til højre over til nygårdsmark – Til højre af nygårdsmark – Til højre af Søvsøvej – Til venstre forbi Søvsøgård - Over hvidevej til Østermarksvej - Til Hallen.

Rute 21. 12 km

Kalkværksvej – Gennem skoven forbi Per vegger og Bente – Til højre af Tørvej – Forbi Ole og Anette – Højre af Hvidevej – Til højre af grusvejen forbi Søvsøgård – Til venstre af Søvsøvej –Til venstre af Hvidevej – Til hallen.

 

 Rute 22. 12,5 km.
 
kalkværksvej-Til højre af toftumvej-Til venstre af lundgårdsvej til stoholm-Til venstre af ågade-Til venstre af lånumvej-Til ventres af kalksværksvej til hallen.